Superfoodies Green Juice van Jesse van der Velde: Review

Denk jij erover om de Green Juice van Superfoodies te proberen? Dan wil je hier vast eerst het fijne van weten. En daarvoor ben je hier op de goede plek!

In deze Superfoodies review gaan we namelijk nader in op dit product van Jesse van der Velde. We hebben het onder andere over de ingrediënten, de voor- en nadelen, ervaringen van andere gebruikers en meer. 

Wat is Superfoodies Green Juice?

superfoodies logo

Superfoodies is een Green Juice van Jesse van der Velde, die een grote concentratie aan vezels, groenten, vitaminen, probiotica en mineralen bevat.

Dit groene poeder is een unieke combinatie van biologische ingrediënten, die de energiestofwisseling bevorderen.

Net als veel andere soorten Green Juice, is ook de Superfoodies Green Juice van Jesse van der Velde een groen poeder, wat je dagelijks moet innemen. Dit kan door het goedje op te lossen in water of het te verwerken in je voeding. 

Het idee erachter is dat je op deze manier iedere dag voldoende, essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt, zonder hier veel moeite voor te hoeven doen.

Let wel op: Green Juice is geen vervanging van je normale, dagelijkse portie groenten en fruit.

Welke ingrediënten bevat de Superfoodies Green Juice?

Superfoodies green juice ingredienten

Overweeg je om Superfoodies Green Juice te kopen? Dan wil je waarschijnlijk weten welke ingrediënten dit groene poeder allemaal bevat. En nog belangrijker: hoe die zorgen voor gezondheidsvoordelen.

Daarom hebben we hieronder de belangrijkste ingrediënten van Superfoodies op een rijtje gezet:

  • Wortel, rode biet, spinazie, boerenkool, broccoli
  • Brandnetel, paardenbloemblad
  • Banaan, framboos, bosbes
  • Gerstegras, tarwegras
  • Pepermuntblad, citroengras
  • Spirulina, chlorella
  • Probiotica
  • Matcha thee, kurkuma, gember, moringa, zwarte peper 

Deze unieke mix van ingrediënten zorgen samen voor een optimale opname van voedingsstoffen. Zo weet je zeker dat je iedere dag jouw portie vitaminen en mineralen binnenkrijgt!

Voor wie is deze Green Juice geschikt?

Green juice detox

Superfoodies Green Juice is geschikt voor iedereen die er een gezonde levensstijl op nahoudt en iedere dag goed wil beginnen.

Iedereen die zijn of haar normale dieet wil ondersteunen met een dagelijkse dosis gezonde voedingsstoffen heeft er baat bij. 

Heb jij een druk leven en vergeet je soms om je portie fruit en groenten te eten? Dankzij het nemen van Green Juice weet je in ieder geval zeker dat je essentiële stoffen binnenkrijgt.

Al mag je Green Juice dus niet vervangen voor de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten en fruit! 

Ook is Superfoodies Green Juice een gewedlige toevoeging voor mensen die, bijvoorbeeld door ziekte, moeilijk kunnen eten. 

Slik je bloedverdunners? Overleg dan even met je arts voordat je aan de Green Juice begint. Deze medicijnen hebben namelijk mogelijk bijwerkingen met een of meerdere ingrediënten van het groene goedje. 

Wat zijn de voor- en nadelen van Superfoodies Green Juice?

Om je te helpen bij de overweging om Green Juice in je dieet op te nemen hebben we de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet.

De voordelen

green juice sap maken

De Green Juice van Superfoodies is een rijke bron van gezonde vezels, vitaminen, mineralen, antioxidanten en meer. Het bevat daarnaast ook actieve plantenenzymen die je lichaam nodig heeft.

Maar wat doet het precies met je lichaam? Lees verder om erachter te komen waarom je meer groen sap in je dieet zou moeten opnemen.

Het stimuleert de energie

Het stimuleren van je energie is een van de belangrijkste voordelen die de beste Green Juice zou moeten bieden. En Superfoodies stimuleert de energie absoluut. 

Wat doe je als je je moe en futloos voelt? De meeste van ons grijpen naar een oppepper zoals koffie of een energiedrankje. Maar dat soort drankjes zijn, zoals we allemaal weten, niet bepaald goed voor ons lichaam. 

Superfoodies Green Juice zorgt echter óók voor een heuse energieboost, vooral dankzij de hoge concentratie vitamine C. Deze komt ook nog eens rechtstreeks terecht in je bloedbaan waardoor het sneller werkt.

Het ondersteunt je immuunsysteem

Ons immuunsysteem is te vergelijken met de motor van een auto: als je je voedingsstoffen niet regelmatig aanvult, heb je kans dat bepaalde lichaamsdelen uitvallen of minder goed werken.

Zink en vitamine C tekort maken je bijvoorbeeld steeds vatbaarder voor ziektes.

Green Juice van Superfoodies zorgt er echter voor dat je immuunsysteem een boost krijgt. Bladgroenten zoals broccoli, boerenkool en spinazie zijn namelijk geweldige bronnen van vitamine A, C en meer. 

Ze dienen tegelijkertijd als een krachtige antioxidant die schade aan cellen voorkomt. Een regelmatig shotje Superfoodies Green Juice van Jesse van der Velde is dan ook de perfecte manier om alles aan te vullen wat je immuunsysteem mist. 

Het draagt bij aan een gezonde huid

Gezonde huid gezicht

Natuurlijk houdt een voedzaam dieet niet alleen je lichaam van binnen gezond, maar zie je ook een zichtbare verbetering van je uiterlijk. 

Green Juice is een van de snelste en meest effectieve manieren om een ​​stralende huid te krijgen. Het zorgt er namelijk voor dat je huid gehydrateerd, stevig en stralend blijft.

Het vermindert ontstekingen

Heb je veel last van ontstekingen? Dit is vaak de manier waarop je lichaam je vertelt dat er iets mis is. Over het algemeen is ons lichaam in staat om de pH-balans zelf te reguleren.

Maar moderne diëten en de consumptie van alcohol en andere schadelijke stoffen, kunnen dit teniet doen.

Het opnemen van groene groenten helpt niet alleen om je pH-waarden in evenwicht te brengen, maar ook om pijnlijke interne en externe ontstekingen te verminderen.

En de makkelijkste manier om je dagelijkse dosis binnen te krijgen is door het drinken van een glas Green Juice. 

Het verbetert de spijsvertering

Het is bij veel mensen niet bekend, maar je darmen zijn het startpunt van je gezondheid.

Dit orgaan kan letterlijk je humeur en je gezondheid beïnvloeden. Het drinken van Superfoodies Green Juice ondersteunt de gezondheid van je darmen dankzij de toegevoegde probiotica. 

Deze kleine micro-organismen in het sap ondersteunen de groei van gezonde bacteriën in het spijsverteringskanaal.

Het ontgift

Detox juice drinken

Hoe gezondheidsbewust of hoe voorzichtig we ook zijn, ons lichaam wordt elke dag weer blootgesteld aan gifstoffen. Je kunt er niet aan ontsnappen, je krijgt ze al binnen door simpelweg te ademen. 

Het groene sap van Superfoodies zit niet alleen boordevol antioxidanten die deze vrije radicalen bestrijden, maar het ondersteunt ook je lever bij het uitscheiden van de schadelijke gifstoffen die je organen belasten.

De nadelen

De enige nadelen die we kunnen bedenken, is dat de Superfoodies Green Juice redelijk prijzig is en dat de smaak beter kan.

Hoewel het laatste punt ook weer een voordeel is, omdat je zeker weet dat er geen toegevoegde suikers in het poeder zitten. 

Hoe verschilt deze Green Juice van andere soorten Green Juice?

Vergeleken met andere soorten Green Juice is Superfoodies hooggeconcentreerd, waardoor je zeker weet dat je genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt.

Dit is niet bij alle soorten Green Juice het geval, alhoewel Nutribites Green Juice ook een hoge concentratie aan voedingsstoffen bevat. De kwaliteit van de ingrediënten is bovendien geweldig.

Deze Green Juice heeft echter niet echt een lekkere smaak, wat we kunnen wijten (of danken) aan het feit dat er geen toegevoegde suikers in het poeder zitten.

Wij vinden dit juist een enorm voordeel, maar sommigen vinden de smaak van sommige andere soorten Green Juice (waar wél suiker is toegevoegd), lekkerder.

Green Juice ervaringen van gebruikers

Superfoodies green juice ontbijt

Wat is een goede review zonder Green Juice ervaringen van andere gebruikers te vermelden? Gelukkig zijn we veel positieve beoordelingen tegengekomen. En niet alleen op de officiële website van Superfoodies. 

De meeste klanten geven aan erg tevreden zijn met de Green Juice van Superfoodies. Ze merken na een paar weken aanzienlijk een stijging op in hun energieniveau, slapen beter en zijn vrolijker. 

Sommigen geven echter aan dat de smaak niet geweldig is, maar dat ze dit niet zo zwaar meewegen omdat er geen toegevoegde suikers in het poeder zitten; dit is belangrijker. 

De meeste gebruikers vinden het product prijzig, maar willen er desondanks mee doorgaan door de voordelen die het poeder ze biedt.

Superfoodies Green Juice kopen

Hoewel je de Green Juice van Superfoodies op meerdere webshops kunt kopen, raden we je aan om je portie gewoon via de officiële website te bestellen. 

Je kunt de Superfoodies Green Juice kopen in de aanbieding als je geld wilt besparen. Het wordt bovendien gratis verzonden en het is meestal de volgende dag al in huis.

Daarnaast weet je zeker dat je het echte product in handen krijgt op deze manier. 

Verder heeft Superfoodies een geweldige klantenservice, waar je altijd op terug kunt vallen als er problemen zijn. 

Conclusie

Als je het ons vraagt, is Superfoodies Green Juice van Jesse van der Velde een geweldige optie als je wilt uitproberen of Green Juice wat voor je is. 

Dit groene poeder bevat een hoge concentratie aan werkzame voedingsstoffen, heeft geen toegevoegde suikers en doet, als we de reviews mogen geloven, écht wat het belooft. 

De Green Juice is niet goedkoop en de smaak is niet fantastisch, maar het poeder zit wel boordevol gezonde voedingsstoffen die je gezondheid ondersteunen. Superfoodies Green Juice kopen is dus zeker het overwegen waard!