TestoUltra Review – Onzin of werkt het echt?

Eerst willen we even het volgende zeggen: erectiestoornissen komen vaker voor dan je denkt. Je hoeft je dus absoluut niet te schamen als jij hier ook last van hebt.

De eerste stap naar een hoger testosterongehalte is wellicht gezet; namelijk door dit artikel op te zoeken.

Ben jij benieuwd naar het ‘wondermiddel’ Testo Ultra? Dan ben je hier op het goede adres.

We zullen in dit artikel meer informatie geven over dit supplement en we gaan na of dit middel echt werkt of, kort door de bocht gezegd, of het pure onzin is.

Lees dus snel verder als jij hier het fijne van wilt weten!

Wat is TestoUltra precies?

Testo Ultra review

Seksuele gezondheidssupplementen zoals Testo Ultra zijn ontwikkeld voor mannen met een laag testosterongehalte, een hormoon dat in de testikels wordt geproduceerd.

Het wordt ook wel een testosteron booster genoemd.

Voor mannen is dit hormoon verantwoordelijk voor het verhogen van het seksuele verlangen en de productie van sperma. TestoUltra wordt verkocht als een veilig en effectief supplement om erectiestoornissen te behandelen.

De makers van TestoUltra zeggen dat dit supplement der supplementen het seksuele verlangen kan vergroten en het ultieme seksuele genot en seksuele prestaties kan bieden.

Maar is dit middel wel echt zo betrouwbaar? En wat zijn de eventuele bijwerkingen?

Voordelen van TestoUltra

Testo Ultra biedt een aantal significantie voordelen als we de makers mogen geloven.

Een aantal voordelen van dit supplement zijn:

  • Het verhoogt het vitaliteitniveau na inname
  • Het verhoogt het seksueel verlangen
  • De kracht, spiermassa en uithoudingsvermogen zullen verbeteren
  • De verhoogde testosteronproductie zal leiden tot afname van lichaamsvet
  • Het levert krachtige, langdurige orgasmes op
  • Het verbetert de kwaliteit van de zaadcellen
  • Het helpt, net als andere spierversterkende middelen, bij het verkrijgen van de nodige spierkracht en uithoudingsvermogen
  • Het supplement is uniek in zijn soort, het is het resultaat van ‘state-of-the-art’ engineering en studie

Op zoek naar een beter alternatief met een effectief bewezen werking? Neem dan eens een kijkje naar dit product >>


Hoe werkt Testo Ultra?

Beste testo pillen

Om erachter te komen of TestoUltra echt zo’n topproduct is, is het belangrijk om te weten hoe het precies werkt. En de werkzame ingrediënten die in de supplementen zitten, spelen hierbij een cruciale rol.

Van de volledig natuurlijke ingrediënten in TestoUltra wordt beweerd dat ze de productie van testosteron stimuleren door interactie met de Leydig-cellen van de testikels.

Laten we deze ingrediënten eens goed onder de loep nemen.

Micronutriënten

TestoUltra bevat maar liefst 12 essentiële micronutriënten (vitamines en mineralen), waaronder zink.

Tekorten aan zink zijn in verband gebracht met lage testosteronniveaus. Mannen die hier last van hebben, kunnen dus zeker baat hebben bij de opname van extra zink.

L-Arginine

L-Arginine is opgenomen in veel gezondheidssupplementen als onderdeel van een ‘pump up pack’. Het heeft het potentieel om via de nieren stikstofmonoxidemoleculen in de bloedbaan te verhogen.

Aangenomen wordt dat hogere niveaus van stikstofmonoxide de bloedcirculatie door het lichaam verhogen en de erectiele werking kunnen bevorderen door de bloedstroom naar de penis te stimuleren.

De TestoUltra-pillen bevatten 450 milligram L-Arginine, wat waarschijnlijk niet genoeg is voor een significante toename van de bloedstroom. Een onderzochte dosis van 3 tot 6 gram blijkt namelijk pas effectief te zijn.

Ginkgo

Van Ginkgo wordt gedacht dat het de leydigcellen van de testikels stimuleert om de aanmaak van testosteron te bevorderen. Het kan daarnaast ook een wisselwerking hebben met stikstofmonoxide en de bloedstroom verhogen.

Ginkgo is een geweldige combinatie met de L-Arginine waarvan is aangetoond dat het, zoals vermeld, stikstofmonoxide bevordert.

We kunnen echter niet met zekerheid garanderen dat de dosis van 78 milligram Ginkgo in TestoUltra effectief kan zijn, en dat het de testosteronniveaus kan verbeteren of erectiestoornissen kan behandelen.

Ginseng

Ginseng is ook een geweldig ingrediënt dat is gepromoot als een testosteronbooster.

Uit eerdere studies is gebleken dat de toevoeging van Ginseng in supplementen zeker geen onzin is. Het testosterongehalte werd er namelijk wel degelijk door verhoogd.

Hieraan moeten we toevoegen dat de dosis ginseng van 60 milligram in TestoUltra een beetje laag lijkt in vergelijking met het onderzoek. Het is dus de vraag of het echt zou werken of niet.

Maca

Uit onderzoeken blijkt dat Maca seksueel verlangen kan opwekken, bij doses van ongeveer 1,5 tot 3 gram.

TestoUltra bevat 150 milligram Maca, wat dus zou kunnen betekenen dat het seksuele verlangen wel degelijk kan toenemen bij inname. Hiervoor is echter geen concreet bewijs.

Kokosolie-extract

Er is geen bewijs dat suggereert dat er een unieke stof in kokosolie zit om testosteron te verhogen. Wel kan worden gezegd dat voedingsvetten op zichzelf essentieel zijn om normale testosteronniveaus te bevorderen.

Kokosolie-extract in TestoUltra kan dus voordelig zijn omdat het de dagelijkse vetinname zou kunnen stimuleren.

Geile geitenkruid

Ja, er bestaat echt een kruid dat Geile geitenkruid heet. Dit kruid staat zelfs bekend om zijn vermogen om het libido en de seksuele prestaties te stimuleren.

Deze plant is ook in verband gebracht met een verbeterde cardiovasculaire gezondheid en een verlaagd cholesterolgehalte.

Tongkat Ali Root, Brandnetelwortel en Saw Palmetto

Al deze kruiden zouden een positieve invloed op de prostaat en de erectiele functies kunnen hebben.

Van de hoeveelheid van deze kruiden die in TestoUltra zitten, is echter niet wetenschappelijk bewezen dat ze daadwerkelijk werkzaam zijn.

Recensies van TestoUltra: Wat zeggen ‘echte’ gebruikers?

Testo Ultra pillen

Op de officiële website van TestoUltra zijn de recensies van gebruikers natuurlijk enorm lovend.

Wie zou er ook slechte beoordelingen op zijn eigen website neerzetten? We zijn echter nieuwsgieriger naar wat gebruikers op andere websites over de werking van het supplement zeggen.

Helaas is het lastig om aan meer betrouwbare reviews van echte gebruikers te komen. Online zijn vooral reviews te lezen over Testo Ultra die (waarschijnlijk) gesponsord en slecht vertaald zijn.

Hier worden zelfs uitspraken in gedaan als: overdosering vormt geen enkel risico voor de gezondheid.

Dit is natuurlijk de onzin en ook behoorlijk riskant: ook natuurlijke ingrediënten kunnen de nodige risico’s met zich meebrengen.

Vooral bij hoge doseringen zijn de bijwerkingen niet over het hoofd te zien. En daarmee komen we meteen bij het volgende punt.

Is Testo Ultra een veilig supplement?

Er zijn alleen volledig natuurlijke, organische ingrediënten gebruikt om TestoUltra te maken.

Deze kruiden en planten zijn bovendien uitgebreid getest in laboratoria en buitenlandse instellingen om hun werkzaamheid te garanderen.

Volgens de makers is het supplement veilig voor medicinaal gebruik en heeft geen bekende bijwerkingen.

Wij denken echter dat een teveel aan TestoUltra wel degelijk bijwerkingen met zich mee kan brengen, al is de kans klein bij een normale dosis.

Potentiële bijwerkingen

Dokter medicatie

In zeldzame gevallen kun je na inname van de supplementen van TestoUltra last krijgen van duizeligheid, maagklachten en spierzwakte, ook bij een normale dosis (2 capsules per dag).

Of jij hier last van krijgt is helemaal afhankelijk van je medische gezondheid.

Sommige personen hebben mogelijk geen baat bij natuurlijke ingrediënten en hebben testosteronvervangingstherapie nodig, gegeven door een bevoegde professional.

Raadpleeg dan ook altijd je arts voordat je een testosteronbooster als Testo Ultra gaat gebruiken. Afhankelijk van je specifieke medische geschiedenis zijn deze supplementen misschien niet geschikt voor jou.

Waar kun je TestoUltra kopen?

De TestoUltra-capsules zijn niet zomaar verkrijgbaar bij iedere drogist in de buurt. Ga dus niet naar het Kruidvat met het idee de supplementen in te slaan.

Het supplement is alleen te bestellen via de officiële website van TestoUltra. Je kunt je bestelling hier via een formulier plaatsen en het pakket in jouw regio ophalen. Dat klinkt in onze oren wel enigszins dubieus.

Conclusie

Dan zijn we bij de vraag der vragen aangekomen: werkt Testo Ultra echt of is het klinkklare onzin?

Al met al bevat het TestoUltra-supplement genoeg testosteronverhogende stoffen. Of de doseringen in de capsules daadwerkelijk effectief zijn, kunnen we niet met zekerheid zeggen.

Wel geloven we dat sommige mannen absoluut baat kunnen hebben bij het innemen van TestoUltra. Zolang ze maar in hun achterhoofd houden dat het geen wondermiddel is dat alle erectieproblemen van de ene op de andere dag kan oplossen.

Houd je in ieder geval altijd aan de aanbevolen dosering en stop meteen met het gebruik van het supplement als je last krijgt van bijwerkingen.

Op zoek naar een beter alternatief met een effectief bewezen werking? Neem dan eens een kijkje naar dit product >>