Testosteron booster ervaringen: Positief of negatief?

Je lichaam produceert naarmate je ouder wordt steeds minder testosteron. Dit is in principe geen probleem, maar als je graag sport kan het toch een goed idee zijn om een testosteron booster te gebruiken.

Dit komt doordat dit mannelijke geslachtshormoon helpt bij het opbouwen van spierkracht en spiermassa.

Maar, zijn de ervaringen met testosteron boosters wel zo positief of zijn gebruikers juist kritisch doordat ze hun doel niet behalen? In dit artikel lees je het antwoord op deze vraag!

Testosteron booster ervaringen samengevat

Testo Ultra pillen

Al met al zijn de ervaringen van gebruikers van testosteron boosters redelijk positief, al hangt dit wel van het product af.

Als je supplement een van de onderstaande ingrediënten of ze allemaal bevat, merken we namelijk dat de ervaringen met testosteron boosters positief zijn:

  • Fenegriek
  • DAA, oftewel D-Asparaginezuur
  • Vitamine D
  • Boor
  • Ginseng

Het is goed om te weten dat niet alle ervaringen met testosteron boosters positief zijn, er zijn namelijk ook gebruikers die weinig van deze supplementen merken.

Dit is al helemaal het geval als ze niet de bovenstaande ingrediënten bevatten. Hieronder leggen we uit waar je ervaringen met testosteron booster pillen kunt vinden en wat deze gebruikers ervan zeggen.

Testosteron booster ervaringen op YouTube

Beste testo pillen

Als je meer wilt weten over testosteron boosters is er eigenlijk maar één platform waar je beslist moet kijken. Dat is natuurlijk YouTube. Op deze site delen veel gebruikers hun ervaringen met supplementen als testosteron boosters.

Dit deed bijvoorbeeld Shervin Shares. Dit kanaal op YouTube heeft bijna 90 duizend abonnees, maar in totaal keken maar liefst meer dan 500 duizend mensen zijn video over zijn ervaring met een testosteron booster.

Shervin Shares merkte dat hij veel profijt had van de testosteron boosters. Hij kreeg bijvoorbeeld veel meer energie, had meer focus en kon goed concentreren. Ook verbeterde zijn spierkracht en -massa flink.

Hij heeft bovendien zijn bloedresultaten meerdere keren getest. Hieruit bleek dat in een maand zijn testosteronehoeveelheid met bijna 40 procent was gestegen.

Zijn ‘lean mass’ steeg in dezelfde maand bovendien met ruim 2 kilogram en hij voelde zich dus ook sterker in de sportschool. Wel ervaarde hij wat bijwerkingen, al zijn testosteron boosters meestal niet gevaarlijk.

Shervin Shares is niet de enige YouTuber die zijn ervaring met een testosteron booster heeft gedeeld. Het Nederlandse kanaal Total Strength deed dit namelijk ook.

Hij vertelde over legale test boosters en heeft ze zelf ook geprobeerd. Total Strength gaf aan dat hij niet echt het effect van de testosteron booster niet echt merkte.

Hierbij moet wel gezegd worden dat hij nog erg jong was toen hij dit supplement gebruikte, dus waarschijnlijk was zijn testosteronniveau al hoog genoeg. Over het algemeen heb je dus ook alleen iets aan een testosteron booster als je niveau laag is, wat vaak het geval is als je ouder dan 30 bent.

Testosteron booster ervaringen van een voedingsadviseur

testo booster review

Er zijn nog meer manieren om ervaringen met testosteron boosters te lezen. Dit is bijvoorbeeld mogelijk op de site van Marvin Grouw, een voedingsadviseur.

Hij probeerde dit supplement van een bepaalde verkoper en schreef vervolgens over zijn ervaringen met deze testosteron booster. Lees hier zijn hele review, in dit artikel benoemen we alleen de belangrijkste bevindingen.

Het is in ieder geval belangrijk om te weten dat Marvin Grouw 30 was toen hij deze testosteron booster probeerde. Hij was dus op de leeftijd dat zijn lichaam minder testosteron ging aanmaken.

Op zich was hij tevreden met de werking van het supplement. Zijn libido kreeg bijvoorbeeld een boost, terwijl hij ook meer energie had.

Grouw merkte bovendien dat hij ’s ochtends beter uitgerust was, hij ervaarde dus een verbetering van zijn nachtrust. Zijn spiermassa en -kracht steeg echter niet door de testosteron booster, al moet je hiervoor uiteraard ook goed sporten en gezond eten.

Conclusie over testosteron booster ervaringen

De ervaringen met testosteron boosters zijn dus over het grootste gedeelte positief, al hangt dit een beetje van de gebruiker af.

Er zijn namelijk ook mensen die geen verschil merken door de pillen en daardoor liever natuurlijke testosteron boosters gebruiken.

We raden je aan om eerst te controleren wat je huidig testosteronniveau is. Is dit aan de lage kant? Het is dan zeker een goed idee om een booster te gebruiken.

Dit supplement zal echter weinig verbeteringen opleveren als je lichaam zelf al genoeg testosteron aanmaakt.

Mocht jij overwegen om een goede testosteron booster te kopen, bekijk en vergelijk dan eerst het grote aanbod. Wij besparen je de moeite en hebben de beste testosteron boosters alvast voor je getest.

Klik op de knop hieronder om de beste testosteron pillen te bekijken: