Beste testosteron pillen kopen? Top 7 testosteron boosters!

Een goede natuurlijke testosteron booster biedt tal van voordelen voor vrijwel iedere man. Zo zorgt het voor meer kracht, meer spiermassa én een hoger libido. Grofweg zorgt het dus voor meer mannelijkheid.

Wij zochten voor jou uit wat de beste testosteron boosters zijn, zodat jij weet welke zijn aangeraden om te gebruiken. We richten ons hierbij met name op testosteron pillen geschikt voor spieropbouw.

De 7 beste testosteron pillen & boosters

Zeker als je er niet helemaal in thuis bent, is het lastig om de beste test booster te vinden. Je moet onder meer naar de samenstelling kijken, de werking en de prijs.

Straks krijg je daar nog meer uitleg over. Eerst kun je de beste testosteron verhogende supplementen bekijken:

 1. Best geteste testosteron booster – TestoPrime
 2. Best beoordeelde testosteron booster – Testolan
 3. Beste testosteron booster van XXL – Test Support
 4. Beste krachtige testosteron pillen – Testo-4HD Stacker 2
 5. Beste natuurlijke testosteron booster – Animal Mstak
 6. Beste goedkope testosteron pillen – Men’s T-Cycle
 7. Beste testosteron supplement voor bodybuilding – Testo Hardcore

1. Best geteste testosteron booster – TestoPrime

testo prime testosteron booster

TestoPrime is een geweldig testosteron pillen supplement voor krachtsporters. Dit supplement is namelijk een enorm effectieve manier om je testosteron een boost te geven.

Allereerst verhoogt dit supplement je fysieke en mentale energie vrijwel direct. Zeker op lange vermoeiende dagen voorziet TestoPrime jou van de hoognodige energie.

Verder zul je ook in de sportschool bijna meteen de positieve effecten merken. Je spiergroei zal namelijk een flinke boost krijgen van TestoPrime. Ook je uithoudingsvermogen in de sportschool zal flink verbeterd worden met dit testosteron supplement.

Tenslotte helpen deze testosteron pillen je effectief bij het versnellen van je vetverbranding.

👍 Voordelen:

 • Meest krachtige formule van de markt
 • Enorm veel tevreden gebruikers
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding

👎 Nadelen:

 • Niet de goedkoopste testo booster
2. Best beoordeelde testosteron booster – Testolan

Testolan is een testosteron pillen merk met enorm veel enthousiaste klanten. Vooral bodybuilders zijn enorm te spreken over de geweldige resultaten dankzij dit supplement.

Allereerst helpt dit supplement je bij het effectief opbouwen van spiermassa. Je zult dankzij Testolan binnen korte tijd enorm veel spiermassa aankomen. Ook zullen je spieren er beter gevormd uitzien dankzij dit supplement.

Verder helpt Testolan je bij het verhogen van je energie, binnen en buiten de sportschool. Je zult je trainingen namelijk langer vol kunnen houden dankzij deze testosteron pillen. Ook voorziet Testolan je van een constante energieboost tijdens lange werkdagen.

👍 Voordelen:

 • Toename in kracht én libido
 • 100% natuurlijke formule
 • Uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding

👎 Nadelen:

 • Er zijn goedkopere testosteron pillen
3. Beste testosteron booster van XXL – Test Support

XXL nutrition Xtreme test booster

De Test Support van XXL Nutrition mag niet ontbreken. Dit testosteron supplement zit vol met ingrediënten die wetenschappelijk onderzocht zijn.

Voorbeelden zijn zink, magnesium en ashwagandha. Alles bij elkaar is het een complete mix die op een natuurlijke en legale manier de aanmaak van testosteron verhoogt.

Bijkomend voordeel is dat deze testosteron pillen een lekker vriendelijk prijsje hebben. In een pot zitten 90 capsules. Dagelijks neem je er drie in. Een kuur duurt dus een maand.

Dit product is gemaakt voor mannen, voor vrouwen wordt gebruik afgeraden.

👍 Voordelen:

 • Wetenschappelijk bewezen ingrediënten
 • Goede prijs
 • Boordevol vitaminen en mineralen

👎 Nadelen:

 • Niet geschikt voor vrouwen
4. Beste krachtige testosteron pillen – Testo-4HD Stacker 2

Stacker 2 Testo 4HD booster

Je ziet het hierboven al staan, dit is een erg krachtige testo booster. Stacker 2 is een bekend merk op het gebied van supplementen, wat al meteen voor een vertrouwd gevoel zorgt.

In de Testo-4HD zitten 10 krachtige ingrediënten, die allemaal goed zijn voor je testosteronspiegel.

De prestaties in de sportschool worden snel beter. Voor het beste effect wordt geadviseerd om dit product minstens 4 tot 6 weken te gebruiken.

Omdat er 120 capsules in een pot zitten, lijkt dit geen enkel probleem. Er wordt echter geadviseerd om 6 capsules per dag in te nemen, daar doe je dus ongeveer drie weken mee.

👍 Voordelen:

 • Je merkt snel verschil
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Bekend merk

👎 Nadelen:

 • 6 capsules per dag is vrij veel
5. Beste natuurlijke testosteron booster – Animal Mstak

Animal MStak spierversterker

Dankzij de beste natuurlijke ingrediënten zorgt Animal Mstak voor een enorme testosteron boost.

De samenstelling is een mix van plantenextracten, fruitextracten en animozuren. Ook die laatste groep is hard nodig om een gespierd lichaam te krijgen. Ze zorgen voor de opbouw van spieren.

In de verpakking zitten 21 zakjes. Je neemt er dagelijks eentje in. Op trainingsdagen het liefst een half uur tot drie kwartier voordat je gaat trainen. Op rustdagen neem je een zakje tijdens een maaltijd in.

Houd er rekening mee dat dit een zeer krachtige testosteron booster is. Mensen jonger dan 18 jaar en zwangere vrouwen mogen deze booster niet gebruiken.

👍 Voordelen:

 • Sterke testosteron booster
 • Vol met aminozuren
 • Vrij van hormonen

👎 Nadelen:

 • Is een zeer sterke booster, daardoor niet voor iedereen geschikt
6. Beste goedkope testosteron pillen – Men’s T-Cycle

Body and Fit mens T-cycle

Groot voordeel van de beste goedkope testosteron booster is dat je dit product 365 dagen per jaar mag innemen.

En het is een zogenoemde night formula. Dat betekent dat je 2 capsules voor het slapen gaan inneemt. De stoffen in de capsules doen hun werk terwijl jij slaapt.

Je krijgt door het gebruik van deze testosteron pillen op korte termijn sterkere en grotere spieren. Vanwege de prijs is dit een ideale booster om te ontdekken of dit supplement iets voor jou is.

In de verpakking zitten 60 capsules. Na een maand kan je kijken of je een ander testosteron verhogend supplement wilt gebruiken of het bij Men’s T-Cycle wilt houden.

De kwaliteit is uitstekend, dus het is zeker geen straf om dit product te blijven gebruiken.

👍 Voordelen:

 • 365 dagen per jaar te gebruiken
 • Goede prijs
 • Pillen werken ‘s nachts

👎 Nadelen:

 • Testosteron booster voor beginners, minder geschikt voor gevorderden
7. Beste testosteron supplement voor bodybuilding – Testo Hardcore

S.A.N. testo hardcore

De naam zegt het al. De Testo Hardcore is een supplement dat ideaal is voor sporters die aan bodybuilding doen. In de booster zit vitamine B6, magnesium, zink en tribulus terrestris.

Dit laatste komt uit een plant uit het Middellandse Zeegebied. Het is een bekend supplement onder bodybuilders als hormonale ondersteuning.

Het zijn krachtige testosteron pillen. Iedere dag neem je drie pillen in. Als je dit combineert met krachttraining op zeer regelmatige basis zie je de spieren zowat iedere minuut groeien.

Mensen onder de 18 jaar mogen dit product niet gebruiken.

👍 Voordelen:

 • Krachtige booster
 • Populair onder bodybuilders
 • Wetenschappelijk samengestelde formule

👎 Nadelen:

 • Tribulus terrestris kan bijwerkingen hebben, zoals moeite met slapen en duizeligheid
Hier moet je op letten bij Testosteron verhogende supplementen

In het begin van dit artikel kon je al lezen dat het belangrijk is om je niet in te laten met anabolen. Deze hebben zeker effect voor je lichaam, en je spieren groeien hier sneller door.

Soms worden ze op doktersadvies voorgeschreven, hoewel dit de laatste jaren steeds minder gebeurt.

Anabole steroïden staan op de dopinglijst. Dat betekent dat wanneer je aangesloten bent bij een sportbond en je betrapt wordt op dit middel, je een dopingschorsing aan je broek krijgt.

Houd het daarom bij een natuurlijke testosteron booster, natuurlijke anabolen of andere veilige spierversterkende middelen.

De bodybuilding supplementen hierboven zijn namelijk allemaal veilig, getest in het lab en hebben geen (of nauwelijks) bijwerkingen of gevaren.

Zijn testosteron pillen gevaarlijk?

Testosteron pillen veilig

Ook hier geldt dat zolang je natuurlijke supplementen gebruikt een testosteron booster relatief veilig is. Deze testosteron boosters, zeker die uit dit artikel, bevatten natuurlijke ingrediënten.

Deze zijn bij normaal gebruik niet schadelijk voor je lichaam. Ze geven de aanmaak van testosteron op een natuurlijke wijze een boost.

Anabolen kennen een hoop bijwerkingen. Bovendien is de aanmaak van extra spieren maar van korte duur, dus bijster effectief is het nu ook weer niet.

Bijwerkingen natuurlijke testosteron booster

Een testosteron supplement dat uit natuurlijke ingrediënten bestaat kent nauwelijks bijwerkingen. Het is belangrijk dat je er genoeg water bij drinkt. Dat was al belangrijk, maar wordt nu nog een stukje belangrijker.

Minstens 2 liter, maar dit mag gerust nog wat meer zijn. Door veel te drinken wordt de testo booster goed opgenomen in je lichaam.

Water drinken heeft daarnaast als voordeel dat je spieren gladder en daardoor zichtbaarder worden.

Bijwerkingen kunnen er wel zijn. In theorie kan je van heel wat zaken last krijgen. Zo kun je van een testosteron supplement een vette huid en acne krijgen.

Je zou ook eerder stemmingswisselingen kunnen krijgen en je agressief kunnen gedragen. Daarnaast kunnen bij mannen de testikels verkleinen.

Let wel, dit zijn mogelijke bijwerkingen. In de praktijk komen ze zeer zelden voor.

Wie kan een test booster beter niet gebruiken?

Mensen onder de 18 jaar mogen geen testosteron pillen gebruiken. Dat geldt ook voor zwangere vrouwen. Verder kan ieder gezond persoon die aan krachttraining doet testosteron pillen innemen.

Als je niet tegen een van de bestanddelen kunt of er overgevoelig voor bent moet je uiteraard ook geen gebruik maken van het product.

Op het moment dat je heftig reageert op een testosteron supplement, bijvoorbeeld doordat je heel druk wordt of niet meer kunt slapen, is dit een teken dat je lichaam er niet zo goed tegen kan.

In dit geval is het niet slim om door te gaan met het gebruik van het supplement.

Hoe zit het met testosteron voor vrouwen?

Testosteron pillen vrouw

Bij testosteron pillen en testosteron in het algemeen gaat het vaak over mannen. Testosteron heeft namelijk invloed op het libido van mannen.

Maar testosteron is ook voor vrouwen een belangrijk hormoon. Een te laag testosterongehalte kan ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van vrouwen. Botontkalking, borstkanker en onvruchtbaarheid zijn enkele voorbeelden.

Ook voor de aanmaak van spieren is een testosteron booster belangrijk voor vrouwen. Van nature maken vrouwen minder testosteron aan dan mannen. Daarom worden vrouwen minder snel gespierd dan mannen.

Een goed testosteron supplement zorgt ervoor dat de aanmaak van spieren een dankbaar zetje krijgt.

Waar koop je testosteron pillen?

Het is niet moeilijk om aan testosteron boosters te komen. Tik de zoekwoorden in op Google en je wordt overladen met aanbiedingen. Het is zaak om er een beetje verstand te hebben. Anders loop je het risico dat je de verkeerde (lees: verboden) supplementen in huis haalt.

Zolang je voor vertrouwde webshops kiest, is er niks aan de hand. Zij kunnen het zich niet veroorloven om dubieuze supplementen te verkopen. Blijf in ieder geval ver van de zwarte markt vandaan.

Een testosteron booster is natuurlijk ook in fysieke winkels te koop. Bij het Kruidvat kun je bijvoorbeeld testosteron pillen vinden.

Zorg er wel voor dat de goede in je mandje belanden. Er zijn ook testosteron boosters gericht op een hoger libido te koop. Ook handig, maar in dit artikel gaat het over de groei van andere spieren.
Conclusie: Wat zijn de beste testosteron pillen?

Beste testo pillen

Testosteron pillen zijn effectieve spierversterkende middelen. Mits op de juiste manier gebruikt is het effect op je spiergroei zeker zichtbaar.

De nummer en 1 en 2 zijn de best geteste testosteron supplementen. Ook de andere boosters uit dit artikel hebben hun werking bewezen.

Ze zijn allemaal gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten. Dat is dan ook het belangrijkste als je testosteron pillen gaat gebruiken. Zorg ervoor dat ze natuurlijk en betrouwbaar zijn.