Twist and Shape: Werkt deze lichaamstrainer echt?

Overweeg jij om de Twist and Shape lichaamstrainer te kopen, maar wil je er eerst het fijne van weten? En het belangrijkste: werkt de Twist and Shape nu echt? Dat begrijpen we.

Daarom hebben we deze populaire lichaamstrainer eens goed onder de loep genomen. 

Lees dus snel verder en kom erachter of de Twist and Shape, die op de markt wordt gebracht als een trainer die een volledige lichaamstraining biedt, echt bij je past of niet.

Wat is Twist and Shape precies?

twist and shape lichaamstrainer

De Twist and Shape is een trainingshulpmiddel dat stabiliteit biedt bij het draaien van je core, door middel van rotatie op de heup en schouders.

Het belangrijkste verschil met andere balansproducten, zoals de Gymstick Core Twister, is dat de Twist and Shape nóg meer stabiliteit zou bieden. 

Hoewel het ontwerp vrij eenvoudig is, heeft de Twist and Shape een rotatiebasis voor je voeten en handgrepen die aan een stuurpen zijn bevestigd, waardoor alles als een alles-in-één opstelling blijft.


Voor wie is Twist and Shape geschikt?

De Twist and Shape lichaamstrainer is in principe geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd en geslacht. Het maximale gewicht van de trainer is maar liefst 150 kilogram

In het bijzonder is het een goede aanwinst voor diegenen die weinig tijd hebben om te sporten.

Aangezien je met een vrij korte en intensieve training een groot gedeelte van je spieren kunt trainen én kunt afvallen, bespaart een training met de Twist and Shape je namelijk een hoop tijd.

Ook is de lichaamstrainer geweldig voor mensen die krachttraining met ‘normale’ apparaten en gewichten minder leuk vinden, en daarom opzoek zijn naar een alternatieve manier van trainen die én leuk én effectief is.

Let op: ben je op zoek naar een apparaat om specifiek je buikspieren mee te trainen? Dan kun je beter kiezen voor een goede buikspierbank of een ander buikspierapparaat. 

Wat zijn de voordelen van Twist And Shape?

Als we de beloften van de makers van de Twist and Shape mogen geloven, biedt deze lichaamstrainer verschillende voordelen.

Het is goed voor je hele core

twist and shape core trainer

Deze trainer richt zich op je hele lichaam, waaronder de schuine buikspieren, je billen, benen, schouders en rug.

Het is dus in feite een buikspierapparaat en een complete lichaamstrainer in één. Daarnaast is het ook nog eens een effectief cardio apparaat voor vetverbranding. 

Het heeft een lage impact

Met dit apparaat kun je in het comfort van je eigen huis trainen terwijl je lichaam zo min mogelijk word belast.

Het is daarom dus een geweldige trainer voor onder andere mensen met knie- en andere gewrichtsproblemen. 

Het is leuk en afwisselend

De Twist and Shape lichaamstrainer zorgt voor een leuke, effectieve én snelle training voor het hele lichaam. Bovendien is de machine in iedere thuissituatie te gebruiken. 

Wat voor resultaten kun je verwachten?

twist and shape resultaten

Als je de Twist and Shape consistent gebruikt dan kan het niet anders dan dat je mooie fysieke resultaten zult behalen.

Je kunt versterkte buikspieren (vergelijkbaar met de EMS trainer), beenspieren en bilspieren verwachten. Hierdoor bouw je meer kracht én spierdefinitie op.

Ook kun je afvallen door het gebruik van de Twist and Shape. Als je het apparaat op de juiste manier en consequent gebruikt, zul je er namelijk de nodige calorieën mee verbranden.

Aangezien je meerdere spieren tegelijk traint, ligt de verbranding een stuk hoger dan bij veel andere oefeningen.

Wat jouw resultaten uiteindelijk zijn en hoe snel je deze gaat behalen hangt uiteindelijk van jezelf af. De Twist and Shape is in ieder geval het ideale hulpmiddel om je fysieke doelen mee waar te maken.

Wat zijn de ervaringen van de Twist and Shape lichaamstrainer?

Ben je benieuwd naar de ervaringen van gebruikers met de Twist and Shape lichaamstrainer? Gelukkig zijn er veel reviews te vinden online. En deze zijn vrijwel allemaal positief!

Op Bol.com wordt de Twist and Shape beoordeeld met 4.5 van de 5 sterren. Dit is behoorlijk hoog en dat schept vanzelfsprekend ook hoge verwachtingen. 

Deze verwachtingen maakt de trainer volgens zijn gebruikers ruimschoots waar. Er zijn een hoop mensen die mooie resultaten hebben bereikt dankzij het consequent gebruiken van de Twist and Shape lichaamstrainer. 

Hoe lang per dag moet je Twist and Shape gebruiken?

twist and shape lichaamstraining

Voordat je de trainer in huis haalt is het belangrijk om te weten hoe lang je de Twist and Shape elke dag moet gebruiken.

Het wordt aanbevolen om de Twist and Shape 3 tot 5 keer per week zo’n 20 minuten te gebruiken (hoewel je er dagelijks mee zou kunnen trainen als je dat zou willen). 

Conclusie – Is Twist and Shape je geld waard?

De Twist and Shape is een enorm populaire lichaamstrainer en dat is niet voor niets. Het biedt een simpele alles-in-één training waarbij je hele core wordt aangepakt.

De trainer is geweldig voor die gebruikers die een laagdrempelig hulpmiddel willen om thuis mee aan de slag te gaan. 

Wij zouden de Twist and Shape absoluut aanraden vanwege de goede resultaten die gebruikers behalen en de goede prijs/kwaliteitverhouding.

Kortom: hier kun je met een gerust hart je geld aan uitgeven!

Waar koop je de Twist and Shape?

De Twist and Shape lichaamstrainer is te koop bij verschillende winkels, online en fysiek. Zo kun je onder andere terecht bij Bol.com, Coolblue, Decathlon en Beslist.nl.