V2 pre workout van Joel Beukers – Mijn eerlijke review

Als je Joel Beukers kent, heb je vast weleens gehoord van zijn V2 pre workout. Online kun je veel vinden over de Xtreme pre workout V2. Toch is het lastig om tussen al die artikelen goede diepgaande reviews te vinden.

In dit artikel lees je daarom alle belangrijke informatie over de V2 pre workout. Allereerst worden de werking van V2 en de bijbehorende werkzame bestanddelen behandeld.

Verder deel ik mijn persoonlijke ervaring met deze pre workout van Joel Beukers. Daarbij beschrijf ik ook de reviews van andere gebruikers, om zo een totaalbeeld te geven.

Na dit artikel weet jij dus alles over V2 pre workout van Joel Beukers en of deze het kopen waard is.

V2 pre workout in het kort

 • V2 pre workout is één van de populairste pre workout supplementen van dit moment. Het supplement is ontwikkeld door Clean Nutrition, het bedrijf van fitness influencer Joël Beukers.
 • Xtreme workout V2 is bedoeld om je krachttraining naar een hoger niveau te tillen. Ook geeft het je door de dag heen een prettige energieboost.
 • De pre workout van Joël Beukers staat bekend als zeer effectief supplement. Dit is te merken aan de prijs, die hoger is dan die van concurrerende supplementen. Maar is dit dan ook de moeite waard?

Xtreme Workout – Werking en gebruik

V2 pre workout van Joël Beukers staat bekend als zeer krachtige pre workout. Bijna iedereen kent de filmpjes van Joël wel, waarin hij schreeuwend zijn pre workouts ‘dry-scoopt’.

Dry-scoopen is een andere benaming voor het droog innemen van pre workout.

Je gebruikt V2 pre workout ongeveer een half uur voordat je gaat sporten. Het supplement bereikt namelijk na ongeveer een halfuurtje het maximale effect.

De effecten van de Xtreme workout V2 blijven tijdens je training voelbaar.

Sommige pre workouts veroorzaken een energiecrash als je deze hebt gebruikt. Na je training zullen de effecten van V2 pre workout echter langzaam afnemen.

Volgens Clean Nutrition, het bedrijf achter V2, krijg je hierdoor achteraf dus geen energiedip.

Werkzame ingrediënten

V2 heeft een aantal ingrediënten die ervoor zorgen dat jij een flinke energieboost krijgt. Deze bestanddelen zijn nauwkeurig afgewogen en zorgen voor optimale prestaties in de sportschool.

Allereerst bevat V2 pre workout hoge doseringen cafeïne. Cafeïne zorgt voor meer energie tijdens lange en zware trainingen. Hierdoor zul je door cafeïne meer herhalingen doen met hogere gewichten.

Verder bevat de Xtreme workout V2 beta alanine. Beta alanine zorgt voor een betere doorbloeding in je spieren. Hierdoor heb je meer uithoudingsvermogen in je spieren tijdens een zware oefening.

Hieronder zie je een overzicht van alle andere ingrediënten van V2.

 • L-Citrulline Malaat    
 • L-Arginine      
 • Taurine          
 • L-Tyrosine      
 • Cafeïne          
 • Vitamine C
 • Magnesium
 • Kalium

Voor wie is V2 pre workout geschikt?

De meeste mensen kunnen V2 pre workout zonder problemen gebruiken. V2 pre workout wordt voornamelijk gebruikt in de sportschool. Als jij houdt van fitness is Xtreme workout V2 dus zeker iets voor jou.

Allereerst is de pre workout van Joël Beukers enorm populair onder krachtsporters. Veruit de meeste gebruikers van het supplement doen aan een vorm van krachtsport of bodybuilding.

Ook duursporters maken echter gebruik van de pre workout van Joël Beukers. De energieboost die je krijgt maakt het namelijk makkelijker om je conditietraining vol te houden.

Voor wie niet?

V2 pre workout is allereerst niet geschikt voor mensen die slecht tegen cafeïne kunnen.

Het supplement bevat, net als de meeste pre workouts, enorm veel cafeïne per dosering. Sporters met een cafeïne intolerantie kunnen beter gaan voor pre workout zonder cafeïne.

Ook zwangere vrouwen kunnen de Xtreme workout V2 beter laten staan. De hoge doseringen cafeïne en taurine kunnen je ongeboren kindje namelijk schaden. Te veel cafeïne kan zelfs zorgen voor een miskraam.

Mijn ervaring met V2 pre workout

man in fitness

Zelf heb ik ook een potje V2 pre workout gekocht om te proberen. Ik heb wel vaker pre workout producten van fitness influencers geprobeerd, zoals Mobicep pre workout.

De pre workout van Joël Beukers had ik echter nog nooit geprobeerd.

Toen ik mijn potje V2 pre workout ging bestellen, schrok ik wel een beetje. De prijs van de Xtreme workout V2 is namelijk erg hoog. Toch zou de werking de prijs waard zijn, hoopte ik.

De eerste keer gebruiken

Mijn eerste schepje V2 pre workout nam ik ongeveer een halfuur voor mijn workout. Al na 15 minuten merkte ik de eerste effecten. Ik kreeg tintelingen in mijn huid en ik voelde me erg energiek.

In de sportschool merkte ik ook meteen verschil. Mijn oefeningen kon ik opeens een stuk zwaarder doen bijvoorbeeld. Ook merkte ik dat ik meer herhalingen kon doen dan voorheen.

Dit was voor mij erg prettig om te merken. Bij sommige oefeningen bleef ik namelijk al enige tijd op hetzelfde gewicht hangen.

Na een week

Na een week V2 pre workout gebruiken, merkte ik nog steeds dezelfde effecten. Mijn lichaam wende dus niet aan de werking van de pre workout.

Wel merkte ik dat ik aan één schepje iets te veel had. De V2 is namelijk erg sterk en zit bomvol cafeïne. Ik kan niet zo heel goed tegen cafeïne, dus ik ben elke dag halve schepjes gaan nemen.

Er is ook een variant zonder cafeïne, maar die heeft toch niet mijn voorkeur.

Na een maand

Ook na een maand werkte de Xtreme workout V2 nog steeds goed. Bij de meeste oefeningen ben ik in gewicht omhooggegaan. Andere oefeningen kon ik opeens 3 tot 4 herhalingen meer doen.

Toch zou ik de V2 pre workout niet per se nog eens halen. Andere pre workouts hebben bij mij namelijk hetzelfde effect als V2. Deze pre workouts zijn echter een stuk goedkoper dan de pre workout van Joël Beukers.

Pre workout van Joel Beukers – Wat vinden andere gebruikers?

xtreme v2 workout ervaringen

Online zijn veel verschillende reviews van de V2 pre workout te vinden. Deze reviews zijn over het algemeen positief, zeker op de website van Clean Nutrition zelf.

Ik ben echter op zoek gegaan naar reviews op andere websites. Reviews op onpartijdige websites zijn namelijk een stuk betrouwbaarder.

Hieronder lees je in detail wat andere gebruikers vinden van V2 pre workout.

Prijs- kwaliteitverhouding

Allereerst zijn gebruikers niet per se te spreken over de prijs van Xtreme workout V2. De prijs voor een potje gaat al snel naar enkele tientjes, wat vrij veel is.

Net als bijvoorbeeld Kosso pre workout is de V2 als ‘influencer supplement’ dus ook prijzig.

De kwaliteit van de V2 is volgens gebruikers wel erg goed. Daarom zullen veel mensen de V2 pre workout alsnog blijven kopen, ondanks de hoge prijs.

De werking

De werking van Xtreme workout V2 is volgens de reviews erg goed. Volgens veel gebruikers is V2 zelfs een van de sterkste pre workouts die er is.

Allereerst benoemen gebruikers dat de effecten van V2 pre workout snel voelbaar zijn. Sommige mensen merkten na 10 minuten al de eerste effecten. Andere gebruikers voelden na 30 minuten de eerste effecten van V2.

Verder merken gebruikers dat hun energie flink hoger ligt door V2. Oefeningen worden makkelijker en gebruikers kunnen zware sets opeens langer volhouden.

Ook merken veel gebruikers dat zij meer gefocust zijn tijdens de oefeningen.

Heeft het gebruik van V2 pre workout risico’s?

Pre workout is een supplement waar veel over geschreven is. Veel artikelen waarschuwen gebruikers voor een overmatig gebruik van pre workout. Dit geldt ook voor de V2 van Joël Beukers.

Het gebruik van V2 pre workout is meestal niet gevaarlijk, maar kan wel bijwerkingen veroorzaken. Zeker als je het supplement te vaak gebruikt, kun je last krijgen van bijwerkingen. Wees hier dus altijd alert op.

Veel voorkomende bijwerkingen

Allereerst kun je last krijgen van hartkloppingen door V2 pre workout.

De cafeïne en beta-alanine verhogen namelijk je bloeddruk en hartslag. Hierdoor gaat je hart sneller pompen.

Als je gevoelig bent voor hartkloppingen is V2 dus niets voor jou. Je kunt dan eventueel de variant zonder cafeïne proberen.

Verder hebben sommige gebruikers last van een opgejaagd gevoel door de V2 pre workout. De plotselinge energieboost van het supplement zorgt bij hen bij een onprettig stressgevoel.

Gelukkig komen deze bijwerkingen lang niet bij iedereen voor. Wel is het goed om te weten dat je deze bijwerkingen kunt krijgen van V2.

V2 pre workout van Joël Beukers – Kopen of niet?

v2 pre workout joel beukers

De V2 pre workout is een effectief supplement. Helaas is de prijs van Xtreme workout V2 erg hoog. Daardoor raad ik het niet per se aan om V2 te gebruiken.

Er zijn namelijk genoeg alternatieve pre workout supplementen met een vergelijkbare werking én een lagere prijs te verkrijgen.

Ook andere gebruikers vinden de prijs van V2 erg hoog. Toch zal de pre workout van Joël Beukers altijd populair blijven. Veel mensen kopen het supplement namelijk om de naam en niet om de werking en de prijs.

Twijfel jij dus om V2 pre workout te kopen? Ik zou het zelf niet nog een keer doen, maar de werking ervan is wel goed. Toch gaat mijn voorkeur uit naar een goedkoper alternatief met dezelfde werking.