VirtuFit roeitrainer kopen? Bekijk hier het volledige aanbod!

In je zoektocht naar een goede roeimachine is de kans groot dat je bij een VirtuFit roeitrainer uitkomt. Dit zijn kwalitatief goede roeiapparaten.

Het aanbod is groot en de prijzen zijn goed.

In dit artikel kan je het aanbod roeitrainers van VirtuFit bekijken. Je gaat roeitrainers met verschillende vormen van weerstand zien, in diverse prijsklassen. Ook leer je alles over het Nederlandse merk VirtuFit.

Een blik op het aanbod VirtuFit roeitrainers

In dit overzicht komen veel roeitrainers aan bod. Verschillende vormen van weerstand komen dus voorbij, waaronder de zeer realistische ervaring die een roeitrainer met waterweerstand geeft.

En als je ervan houdt om in alle stilte te trainen, is een roeitrainer met magnetische weerstand iets voor jou.

1. VirtuFit Elite Water Resistance Roeitrainer

roeitrainer virtufit elite

Om maar meteen met een roeitrainer met waterweerstand te beginnen. De Elite Water Resistance van VirtuFit geeft je het gevoel dat je echt op het water zit. De waterweerstand is sterk en stil.

Een ander opvallend punt aan de VirtuFit Elite Water Resistance is dat het een houten roeimachine is.

Ecologisch verantwoord en het staat ook nog eens leuk in je interieur.

Je kunt diverse trainingsprogramma´s volgen op dit roeiapparaat. De trainingscomputer kan gekoppeld worden met bluetooth. Dat is niet alleen handig voor het koppelen van je hartslagband, maar geeft je ook de mogelijkheid om te trainen met apps.

Dit is een absolute topper onder de roeitrainers.
2. VirtuFit Pro Water Resistance Row 1000

Virtufit water row 1000

Ook de Pro Water Resistance Row 1000 is een roeitrainer met waterweerstand. Dit is een van de sterkste waterroeiers die je tegen gaat komen, zeker in deze prijsklasse. Dit is een heel stabiele roeimachine.

Dankzij het gewicht, maar ook het ontwerp met de dubbele rails draagt hier aan bij. Dankzij gepatenteerde kunststof schoepen kan je de strijd aangaan met een extra grote weerstand.

Die uitdaging kan je ook vinden in de 32 trainingsprogramma´s die je kunt volgen. Op het scherm zie je alle handige gegevens, zoals hartslag en aantal roeislagen.

Ook deze roeitrainer kan gekoppeld worden aan je smartphone of tablet, zodat je met apps kunt trainen.
3. VirtuFit Foldable Water Resistance Row 900

virtufit water resistance row 900

Ook dit is een waterroeier, en kwalitatief een zeer goede. Je kunt de waterweerstand bepalen in 10 verschillende niveaus. Dat kan je stapsgewijs doen. Het is wel zo dat je de uiteindelijke weerstand bepaalt met je eigen snelheid.

Roeien is heel comfortabel op de solide en stabiele Water Resistance Row 900.

Op het display zie je alle bruikbare gegevens, zoals hartslag en aantal roeislagen per minuut. Het verschil met duurdere roeiapparaten zit hem in het ontbreken van extra’s, zoals de mogelijkheid om te koppelen met smartphone.
4. VirtuFit Water Resistance Compact Row 800

Virtufit compact row 800 roeitrainer

Als je een roeiapparaat met waterweerstand wilt hebben, maar niet veel geld wilt uitgeven, is de Water Resistance Compact Row 800 een goed roeiapparaat voor je. Deze roeimachine is een stuk compacter dan andere roeitrainers.

Een ander opvallend verschil tussen deze roeitrainer en andere trainers, is dat de zitting een stuk hoger is. Daardoor kan je makkelijker op- en afstappen.

Dit roeiapparaat heeft geen ingebouwde trainingsprogramma’s. Ook is er geen koppeling met bluetooth mogelijk. Kwalitatief is het een uitstekende roeitrainer. Alleen mis je de extra’s van de hierboven beschreven roeitrainers.
5. VirtuFit Elite Air Magnetic

Virtufit elite air roeitrainer

De VirtuFit Elite Air Magnetic is een roeitrainer met luchtweerstand. Deze zijn over het algemeen wat goedkoper dan roeiapparaten met waterweerstand. Dat zie je ook aan deze trainer. Toch is dit een kwalitatief erg goede roeimachine.

Je kunt met deze roeitrainer onder meer met apps trainen, en de 16 weerstandsniveaus zorgen voor een flinke uitdaging.

De Elite Air Magnetic heft een dubbele rails, waardoor je vloeiend kunt roeien. Naast de 16 weerstandsniveaus zijn er ook nog 22 trainingsprogramma´s die je kunt volgen. Dit is allemaal eenvoudig te bedienen via het LCD scherm.
6. VirtuFit Ultimate Pro 2

Virtufit ultimate pro 2 roeitrainer

Ook dit is een roeitrainer met luchtweerstand. Alleen is het verschil met de vorige dat de Ultimate Pro 2 een roeimachine voor professionele gebruikers is. Er is gebruik gemaakt van zwaarder materiaal, waardoor de roeitrainer sterker is en jij intensiever kunt trainen.

De rails is 140 centimeter lang, waardoor ook lange mensen moeiteloos de roeibewegingen kunnen maken. Er zijn verschillende weerstandsniveaus en 10 trainingsprogramma´s die je kunt volgen.

Dit is een roeitrainer ergometer, waardoor je de weerstand heel nauwkeurig kunt instellen. En de Pro 2i geeft je de mogelijkheid om met allerlei apps te trainen.
7. VirtuFit Ergometer Roeitrainer Semi-Pro

semi-pro virtufit roeitrainer

De Ergometer Semi-Pro roeitrainer is geschikt voor beginners en (zeer) fanatieke thuissporters. Als je fit en sterk wilt worden, gaat dit roeiapparaat je daar bij helpen.

Er zijn 34 programma’s, waaronder een programma gericht op calorieverbranding en meerdere hartslagprogramma’s.

De magnetische weerstand heeft 16 verschillende niveaus. Het grote voordeel van magnetische weerstand is dat dit erg stil is.

Het vliegwiel heeft een gewicht van 14 kilogram. Ook dat is een stukje zwaarder dan bij de gemiddelde roeitrainer.
8. VirtuFit Row 600i

virtufit row 600i

Ook dit is een roeitrainer met magnetische weerstand, maar een iets goedkoper model dan de Semi-Pro. Er zijn 16 weerstandsniveaus, waardoor je allerlei trainingen kunt uitvoeren. Je zit lekker stevig en stabiel op deze roeitrainer.

De magnetische weerstand zorgt samen met de aluminium rail voor een stille workout.

De VirtuFit Row 600i kan gekoppeld worden met apps. Daardoor kan je interactief trainen. Ook voor de hartslagmeting is dit een voordeel, omdat een draadloze borstband veel nauwkeuriger is.

De VirtuFit Row 600i is een inklapbare roeitrainer, wat het makkelijk maakt deze op te bergen.
9. VirtuFit Row 450

virtufit row 450 roeitrainer

De Row 450 is een goede roeimachine voor beginners. De weerstand is magnetisch, specifiek silent magnetic. Dit is een erg stil roeiapparaat.

Het schakelen tussen de 10 weerstandsniveaus gebeurt soepel en zonder geluid te maken. Je verstelt de weerstand overigens handmatig.

Op het scherm kan je de hele oefening volgen. Je ziet de tijd, calorieverbruik en het aantal roeislagen per minuut. Met de VirtuFit Row 450 hoef je geen wonderen te verwachten.

Het is een behoorlijk goedkope roeitrainer, maar wel een van goede kwaliteit.
10. VirtuFit Easy Fit

Virtufit easy rit roeitrainer

De Easy Fit roeitrainer is een compacte en betaalbare roeitrainer met magnetische weerstand. Het is een gebruiksvriendelijk model dat ideaal is voor beginnende thuissporters. En als je lang bent, ga je met deze roeitrainer geen probleem hebben.

De maximale gebruikerslengte is meer dan 2 meter.

Je kunt roeien op 16 weerstandsniveaus. Het is een roeimachine die alles heeft dat je nodig hebt om een goede workout te doen.

Voor dit bedrag kan je niet te veel extra’s verwachten. Die krijg je dan ook niet met deze roeitrainer.
11. VirtuFit Row Limited Edition

virtufit row limited edition roeitrainer

Nog een goedkope magnetische roeitrainer van VirtuFit is de VirtuFit Row Limited Edition. Deze roeimachine heeft 10 weerstandsniveaus. Omdat de weerstand magnetisch wordt geregeld, is dit een erg stil roeiapparaat.

Het is een compact model, en een inklapbare roeitrainer. Hierdoor heb je na het sporten geen ‘last’ van het roeiapparaat.

Deze trainer heeft geen trainingsprogramma’s. Wel kan je natuurlijk zelf je trainingen zo zwaar maken als je wilt. Op het scherm staan het aantal roeislagen per minuut, de tijd dat je bezig bent en het calorieverbruik. Het is bij de VirtuFit Row niet mogelijk om je hartslag te meten.
12. VirtuFit Row 1.0

virtufit row 1.0 roeitrainer

De Row 1.0 is het meest eenvoudige model van VirtuFit. De weerstand is verstelbaar met elastomeer. Dat is elastische weerstand, zeg maar een koord dat meebeweegt.

De prijs van de Row 1.0 is erg aangenaam, en voor beginners is dit een prima roeimachine.

Op het LCD scherm kan je jouw training volgen. Hoeveel roeislagen per minuut je maakt, hoeveel calorieën je al hebt verbrand en hoe lang je bezig bent.

Je hebt vier weerstandsniveaus om de oefeningen zwaarder of lichter te maken. Deze roeitrainer heeft geen vliegwiel en weegt daardoor slechts 13 kilo.
Het merk VirtuFit

VirtuFit is een Nederlands merk dat fitnessapparaten en benodigdheden verkoopt. Behalve dat er veel roeitrainers van dit merk te koop zijn, kan je ook voor onder meer hometrainers en crosstrainers bij VirtuFit terecht.

Op alle producten van VirtuFit zit een garantie van twee jaar. Het bedrijf zit in Hengelo en is vooral online actief.

Waarom een roeitrainer van VirtuFit kopen?

virtufit roeitrainerzadel

De roeitrainers van VirtuFit staan bekend om de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. En het prettige is dat het aanbod zo ruim is.

Je kunt voor verschillende weerstanden kiezen. Water als je voor een realistische ervaring gaat. Magnetische weerstand is een optie als je een stille roeitrainer wilt. En dan heb je ook nog de keuze uit luchtweerstand en elastische weerstand.

Dat er twee jaar garantie op de roeiapparaten zit, is mooi meegenomen. Niet dat de kans groot is dat je de garantie nodig hebt.

De kwaliteit van de roeimachines is gewoon goed. Vandaar ook dat VirtuFit een veel verkocht merk is.

Waar koop je een VirtuFit roeitrainer?

Roeitrainers van VirtuFit zijn geliefd. Logisch, want het zijn kwalitatief goede fitnessapparaten voor thuis. En dat voor een prima prijs. Dan is het begrijpelijk dat veel thuissporters op zoek zijn naar een roeitrainer van VirtuFit.

Gelukkig voor hen, en voor jou, zijn er veel aanbieders van roeitrainers van het merk VirtuFit. Hieronder kan je bekijken waar je dit merk zoal kunt vinden.