XLS Medical – Ervaringen & Review

Ben je op zoek naar meer informatie over XLS Medical? Dan heb je vast al veel artikelen voorbij zien komen over dit merk.

Lang niet iedereen is echter te spreken over de werking van XLS Medical producten. Daarom heb ik een uitgebreid en kritisch onderzoek gedaan naar dit merk.

De producten van XLS Medical worden hierbij tot in detail beschreven. Hierbij is onderscheid gemaakt in de verschillende soorten supplementen van het merk.

Hierna worden de ervaringen van gebruikers en experts uitgelicht. Tenslotte krijg je tips over het gebruik van XLS Medical om je doelen te behalen.

Na dit artikel weet jij alles over XLS Medical en de producten die zij verkopen!

Een beknopt overzicht van XLS Medical als merk

Allereerst is het belangrijk om te weten wat het merk XLS Medical eigenlijk is. Daarom vind je hieronder een schematisch overzicht van XLS Medical.

  • XLS Medical verkoopt producten die jou zouden moeten helpen bij het afvallen. Het assortiment van XLS Medical bestaat uit verschillende supplementen met ieder een andere werking.
  • De producten van XLS Medical zijn verdeeld in verschillende categorieën. Zo is er voor ieder sportief doel een ander geschikt product te vinden.
  • Op de website van XLS Medical staan succesverhalen van voornamelijk vrouwen die de producten gebruiken. Het is echter lastig om te achterhalen of deze verhalen realistisch zijn.

De verschillende producten

XLS Medical heeft een ruim aanbod aan producten die je kunt gebruiken. Ieder product heeft een andere unieke werking. Wel zijn alle producten bedoeld om sneller mee af te vallen.

Hieronder vind je de belangrijkste categorieën waar de producten van XLS Medical onder vallen.

XLS Medical eetlustremmers

xls medical eetlustremmer

Allereerst kun je bij XLS Medical producten kopen die je eetlust verminderen. Deze eetlustremmers zorgen ervoor dat je door de dag heen minder honger hebt.

Ook heb je dankzij deze eetlust remmende supplementen minder zin om te snoepen.

De XLS Medical eetlustremmers zijn in verschillende vormen te krijgen. Zo kun je eetlustremmers kopen die je 30 minuten voor iedere maaltijd moet innemen. Hierdoor heb je minder honger als je daadwerkelijk gaat eten. Je zult dus minder eten, waardoor je calorie-inname flink afneemt.

Ook verkoopt XLS Medical eetlustremmers die je op drie vaste momenten per dag moet nemen. In principe neem je deze supplementen in de ochtend, middag en avond.

De zin om te snoepen wordt zo verminderd, waardoor je gezonder zult eten.

Fatburners van XLS Medical

xls medical fatburner

Ook vetverbranders kun je bij XLS Medical kopen. Fatburners zijn bedoeld om je metabolisme te versnellen, waardoor je meer vet verliest. De fatburners van XLS Medical zijn in verschillende sterktes te verkrijgen.

Volgens XLS Medical zul je tot 3x meer vet verliezen dankzij hun fatburners.

De fatburners van XLS Medical zijn in tabletvorm te verkrijgen. In principe neem je de tabletten iedere dag. Het is daarbij belangrijk dat je dit na een maaltijd doet. Dit zou helpen bij het effectief verbranden van de zojuist gegeten maaltijd.

In totaal neem je elke dag 6 tot 9 tabletten van de XLS Medical fatburners.

XLS Medical Max Strength

xls medical max strength

XLS Medical Max Strength is een zeer sterk supplement waarmee je effectief kunt afvallen. Max Strength is te verkrijgen als pil en als drankje.

Afslankpillen neem je meestal met een glas water of sap. Dit geldt ook voor de Max Strength pillen van XLS Medical. Elke dag neem je 4 tabletten XLS Medical Max Strength, verdeeld over twee maaltijden.

De pillen neem je 30 minuten voor je maaltijd in. Hierdoor zal je minder eetlust hebben tijdens je maaltijd. Je calorie-inname wordt hierdoor verlaagd. Ook zal je vetverbranding na het eten worden versneld, waardoor je effectief afvalt.

De XLS Medical Max Strength drankjes neem je ook twee keer per dag in. Hierbij drink je één afslankdrankje per maaltijd, 30 minuten voordat je gaat eten.

Het maximum van twee drankjes per dag mag volgens XLS Medical niet worden overschreden.

Ervaringen van gebruikers – Een kritische blik

Bij merken die vetverbranders en eetlustremmers verkopen is een gedetailleerde analyse erg belangrijk. Daarom worden de ervaringen van gebruikers kritisch onder de loep genomen.

Zo is er bijvoorbeeld gekeken naar de betrouwbaarheid van de ervaringen. Ook is er gekeken naar de effecten die XLS Medical beloofd en de daadwerkelijke resultaten.

De werking

Afvallen met fatburner

Allereerst valt de beloofde werking van XLS Medical te betwijfelen. Veel online ervaringen zijn namelijk niet echt enthousiast over de producten. Zij merken bijvoorbeeld dat ze helemaal niet meer zijn afgevallen.

Eén gebruiker schrijft dat zij het product wilde gebruiken om sneller af te vallen. Zij sportte 3 keer per week en viel volgens haar niet snel genoeg af. Toch veranderde dit niet nadat ze de producten van XLS Medical gebruikte

Dit is vreemd, want op de website van XLS Medical staan veel succeservaringen beschreven. Aan de echtheid van deze verhalen kan dus zeker worden getwijfeld.

Er zijn overigens wel degelijk positieve reviews te vinden over XLS Medical. Sommige gebruikers merkten dat zij wel degelijk gewicht verloren tijdens het gebruik van de producten.

Het is echter belangrijk om te benoemen dat veel van deze gebruikers meer gingen sporten. Ook gingen ze beter letten op hun dieet. Die extra beweging en gezonde voeding heeft dus waarschijnlijk vooral bijgedragen aan het vetverlies.

Prijs-kwaliteitverhouding

Verder is de prijs van de XLS Medical producten enorm hoog. Voor 1 maand aan Max Strength pillen betaal je bijvoorbeeld meer dan 90 euro.

Ook de mildere varianten van XLS Medical kosten bij bijvoorbeeld Amazon 70 tot 100 euro.

Het merk XLS Medical beveelt bij veel producten een traject aan van 12 weken. Dat zou betekenen dat je in 3 maanden tijd bijna 300 euro kwijt zou zijn.

Dit is natuurlijk enorm veel geld voor een supplement dat bij lang niet iedereen werkt.

Sommige gebruikers schrijven daarom in hun reviews dat ze erg teleurgesteld zijn in XLS Medical. De kwaliteit van de producten voldoet volgens hen totaal niet aan wat je ervoor betaalt.

Een review schreef bijvoorbeeld dat zij XLS Medical Ultra 5 in de aanbieding had gekocht. Normaal gesproken kostte dit product van XLS Medical 40 euro meer. Ze zag het als een goede deal, maar moest alsnog bijna 70 euro betalen.

Het behaalde resultaat met Ultra 5 was volgens haar niet voldoende voor de hoge verkoopprijs.

Wat zegt de wetenschap?

Consumentenbond logo

Er zijn nog weinig betrouwbare artikelen te vinden over XLS Medical. De meeste artikelen die je kunt vinden zijn namelijk gekoppeld aan het merk. Dit zijn bijvoorbeeld fitnessexperts die de producten van XLS Medical promoten.

Gelukkig is er een betrouwbaar Nederlands onderzoek te vinden van de Consumentenbond. Zij hebben de producten van XLS Medical uitvoerig onderzocht en getest.

Volgens hen hebben de producten van XLS Medical slechts een klein effect op je vetverlies. Ook vinden de onderzoekers uit het artikel dat de effecten niet opwegen tegen prijzen.

Zij adviseren je dan ook om de supplementen van XLS Medical lekker te laten staan.

Tips om af te vallen met (of zonder) XLS Medical

Uit onderzoek blijkt dus dat je met XLS Medical iets sneller afvalt. Toch kun je zonder het supplement bijna net zo effectief afvallen. Het is dus echt aan jezelf of je de investering in deze dure producten wilt maken.

Desondanks lees je hieronder een aantal tips om af te vallen met XLS Medical. Als je deze tips naleeft zonder XLS Medical producten zul je echter ook afvallen.

Een gezond dieet

Allereerst is een gezond dieet erg belangrijk. Op de website van XLS Medical wordt dit ook benoemd als belangrijke tip.

Het merk vertelt je dus wel hoe belangrijk gezonde voeding is en beseft zich dat hun assortiment geen wondermiddelen bevat.

Een gezond dieet is deels afhankelijk van het aantal calorieën dat je eet. Daarom is het belangrijk om te weten hoeveel calorieën je dagelijks nodig hebt.

Als je minder calorieën eet, zul je sneller afvallen. De producten van XLS Medical zullen dit vetverlies dus enigszins versnellen.

Meer beweging

meer bewegen gezond

Ook beweging is erg belangrijk om sneller vet te verliezen. Hoe meer je beweegt, hoe meer calorieën je zult verbranden. XLS Medical raadt gebruikers aan om elke dag meer te gaan bewegen.

Dit kan bijvoorbeeld zijn door meer te sporten of door elke dag een stukje te gaan wandelen.

Het advies van XLS Medical om meer te bewegen is dus zeker niet slecht. Hun producten kunnen je helpen om je vetverbranding tijdens het bewegen iets te versnellen.

Consistentie en discipline

Het allerbelangrijkste advies is misschien wel consistentie en discipline. Zolang je consistent gezond leeft, zul je op lange termijn meer afvallen.

De producten van XLS Medical hoef je hierbij overigens niet constant te gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de eerste maand XLS Medical producten te gebruiken. Na deze eerste maand kun je zelf verder bouwen op je behaalde resultaat.

Afvallen is meestal geen korte termijn traject. Je zult langere tijd moeten werken aan het ontwikkelen van een gezondere levensstijl. De producten van XLS Medical kunnen hierbij dienen als ondersteuning.

XLS Medical gebruiken of niet? Conclusie

Afvallen weegschaal

Na een kritisch onderzoek is de conclusie dat XLS Medical niet wordt aangeraden. Gebruikers en experts zijn namelijk niet te spreken over de beloofde effecten. Ook de hoge prijzen die XLS Medical hanteert spelen hierbij een rol.

Er zijn genoeg betere producten te vinden die ook nog eens goedkoper zijn. Daarnaast is een gezond dieet en voldoende beweging altijd de basis van vetverlies.

De producten van XLS Medical zijn geen wondermiddel, al benoemt het bedrijf dit gelukkig ook.

Je kunt dus beter op zoek gaan naar een goedkoper alternatief met een betere werking.

Bekijk hieronder de beste afslanksupplementen: