11x beste afslankpillen & afvalpillen voor snel vetverlies (2024)

Wat zijn de beste afslankpillen om te kopen? Welke afval pillen werken nou écht? En ook niet onbelangrijk, waar moet je absoluut op letten?

In dit artikel krijg je een antwoord op al deze vragen. Ook ontdek je meer informatie over hoe een pil om af te vallen werkt en welke werkzame stoffen het kan bevatten.

Lees snel verder!

Dit zijn de beste afslankpillen die echt werken

Wat maakt een pil tot een goede, of zelfs de beste, afslankpil? Op basis van reviews van gebruikers en onderzoeken naar afvalpillen is onderstaande top 11 uit de test gekomen:

 1. Beste afslankpillen met bewezen werking – PhenQ
 2. Afslankpillen tegen buikvet – Fat Burn Active
 3. Pillen om razendsnel af te vallen – Fast Burn Extreme
 4. Verrassend effectieve afslankpil – African Mango
 5. Keto dieet pillen – Keto Actives
 6. Goedkope dieet pillen – Body&Fit Perfect Burn
 7. Beste afvalpillen voor vrouwen – Women’s Fat Metabolic Support
 8. De sterkste legale afslankpillen – Kastoes Extreme
 9. Afslankpillen voor in de avond – Fat Metabolic Support Night
 10. Dieetpillen voor 30 dagen – 30 Day Fat Killer Pack
 11. Beste afvalpillen tegen honger – Vaud Break

1. Beste afslankpillen met bewezen werking – PhenQ

PhenQ dieetpillen

Als allerbeste uit de test komen deze PhenQ dieetpillen. Deze pillen bestaan ondertussen al ruim 10 jaar, waardoor er een hoop ervaringen en resultaten bekend zijn. De sterke formule werkt effectief en heeft zichzelf ruimschoots bewezen.

PhenQ biedt het complete plaatje. Het is zowel een vetblokker, eetlustremmer en metabolisme versneller in één supplement. Dit is uniek en maakt het mega effectief.

Bovendien werkt het bij vrijwel iedereen. Ook zijn de pillen veilig gedoseerd qua ingrediënten.

Vanwege de unieke formule en de krachtige werking kosten deze afvalpillen wel wat meer dan het gemiddelde afslanksupplement. Je moet er dus wel een investering voor overhebben.

Bekijk meer informatie in onze PhenQ review, of klik hieronder voor de kortingspagina:
2. Afslankpillen tegen buikvet – Fat Burn Active

Fat Burn Active

Fat Burn Active is een vetverbrander die je ter ondersteuning gebruikt bij het afvallen en verliezen van buikvet.

Het grote verschil van deze dieetpil in vergelijking met andere pillen, is dat het supplement 12 actieve ingrediënten bevat. Dat is een stuk meer dan bij de meeste andere vermageringspillen.

Juist door de combinatie van de ingrediënten helpt dit middel bij het verbranden van buikvet. Houd er wel rekening mee dat dit middel cafeïne bevat.

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven mogen deze afslankpillen om deze reden dan ook niet gebruiken.

Bij overgevoeligheid voor cafeïne hoef je je waarschijnlijk geen zorgen te maken. De hoeveelheid cafeïne in deze afvalpillen ligt een heel stuk lager dan bij bijvoorbeeld cafeïne pillen.
3. Pillen om razendsnel af te vallen – Fast Burn Extreme

Fast Burn Extreme dieetpillen

Fast Burn Extreme belooft dat je heel snel afvalt. Dat zou veroorzaakt worden door het gebruik van een grote verscheidenheid aan krachtige ingrediënten.

In Fast Burn Extreme zitten onder meer het extract van groene theebladeren, cafeïne en bitter sinaasappelextract. Van de eerste twee is de werking ook echt bewezen.

Fast Burn Extreme is niet goedkoop. Voor drie maanden betaal je net geen 100 euro. Fast Burn Extreme is vooral bestemd voor mensen die (vrij) fanatiek sporten en snel kilo’s willen kwijtraken.

Deze afslankpillen zijn alleen via de website van de maker te koop.
4. Verrassend effectieve afslankpil – African Mango

African Mango afslankpillen

Op de verpakking van African Mango staat dat dit middel je helpt om op veilige wijze overtollig vet te verbranden en zo je lichaamsgewicht op peil te houden.

Met Afrika heeft het product in principe weinig te maken, behalve dan dat het gebaseerd is op de Afrikaanse mango.

In de zaden van de vrucht zitten veel vezels die zorgen voor een langer verzadigd gevoel. Ook je leptinegehalte wordt op peil gehouden. Leptine is verantwoordelijk voor het beheer van de energiereserves in je lichaam. Dat maakt African Mango een prima middel om gewicht te verliezen.

De makers zeggen dat er nog meer gezondheidsvoordelen zijn. African Mango verlaagt je cholesterol en zou gifstoffen uit je lichaam verwijderen.
5. Keto dieet pillen – Keto Actives

Keto Actives pillen

Keto Actives bootsen een ketogene toestand na zonder de inname van koolhydraten te beperken.

Het voornaamste doel is gewichtsverlies. Daar komt nog bij dat je stofwisseling wordt verbeterd en je energieniveau wordt verhoogd.

Dankzij de afval pillen kom je snel in het proces dat ketose wordt genoemd. Dat is misschin een beetje eng, zeker als je gaat googelen, maar het valt in de praktijk goed mee.

Als je in ketose bent, verbrand je veel vet en val je dus automatisch veel af. Vooral in de Verenigde Staten is Keto Actives een populair en bekend supplement.
6. Goedkope dieet pillen – Body&Fit Perfect Burn

Body&Fit Perfect Burn

De dieet pillen van Body&Fit zijn dus (vrij) goedkoop. Net als bij veel andere pillen zit ook in deze vermageringspillen extract van groene thee en cafeïne.

Je neemt in de ochtend een pil in, deze werkt vervolgens een uur of 8.

In verband met mogelijke slapeloosheid wordt het afgeraden om na 18.00 uur nog een afslankpil in te nemen.

De lage prijs is een groot voordeel van dit middel.

Houd er wel rekening mee dat deze afvalpillen vrij groot zijn en niet voor iedereen even makkelijk zijn door te slikken.
7. Beste afvalpillen voor vrouwen – Women’s Fat Metabolic Support

afvalpillen dames

Dit betaalbare potje bevat maar liefst 120 veggie capsules. Iedere capsule bevat een zorgvuldig uitgekozen formule die speciaal voor vrouwen gemaakt is.

Deze pillen zijn ietwat minder sterk, waardoor je niet teveel van een bepaalde stof binnenkrijgt. Daarom raden we dames die willen afslanken aan om met deze pillen te beginnen. Zeker als je niet al te sterke capsules wilt.

Deze veilige vermageringspillen bevatten 50 mg cafeïne per dosering, wat gelijk staat aan iets meer dan een kopje koffie. Daarnaast zit er onder andere groene thee extract in.
8. De sterkste legale afslankpillen – Kastoes Extreme

afslankpillen fitness

De Kastoes Extreme Vetverbrander is vooral geliefd onder sporters die ”droger” willen worden. Deze pillen bevatten een waslijst aan natuurlijke ingrediënten die vetverlies bevorderen.

Uiteraard zit er een goede portie cafeïne in. Namelijk 50 mg per dosering.

Daarnaast zitten er ingrediënten in zoals Theanine, L-Tyrosine en vitamine B6. Allemaal dragen ze hun steentje bij op een andere manier. Dit supplement verhoogt je stofwisseling en onderdrukt je honger op effectieve wijze.
9. Afslankpillen voor in de avond – Fat Metabolic Support Night

XXL Nutrition Fat Metabolic Support Night

Fat Metabolic Support Night van XXL Nutrition is een effectieve afslankpil voor in de avond.

Het is de bedoeling dat je maximaal twee capsules per keer neemt. Daarnaast is het belangrijk om de pillen altijd voor het slapen te gebruiken. 

Er zit namelijk ook melatonine in deze dieetpillen. Hierdoor helpt dit supplement je aan een betere nachtrust terwijl je daarnaast sneller vet verbrandt. 

Gebruikers zijn erg positief over het effect van dit supplement. Ze merken dat ze er goed van slapen en dat hun vetverbranding veel sneller gaat.

Tenslotte is het goed om te benoemen dat deze afvalpillen veganistisch zijn.
10. Dieet pillen voor 30 dagen – 30 Day Fat Killer Pack

XXL Nutrition 30 Day Fat Killer Pack

Dit vetverbrandingspakket is een geweldige manier om binnen een maand effectief af te vallen. In het pakket vind je vier verschillende dieetpillen die je tegelijkertijd neemt.

Het is de bedoeling dat je de 4 verschillende pillen uit het pakket dagelijks neemt. Iedere capsule bevat namelijk unieke bestanddelen die je vetverbranding versnellen.

De eerste effecten merk je meestal al na een week.

Het is belangrijk om deze intensieve afvalkuur na 30 dagen te pauzeren. Dit doe je om je lichaam rust te gunnen. Het is niet voor niets zo dat je in dit pakket supplementen vindt voor 30 dagen.
11. Beste afvalpillen tegen honger – Vaud Break

vaud break fatburner

De Vaud Break dieetpillen zijn ook een populair supplement om te gebruiken tijdens het afvallen. Met deze pillen hoef je je dieet namelijk minder aan te passen.

Deze afslankpillen neem je voor je maaltijd in. Hierdoor zul je merken dat je eetlust beter onder controle blijft. Je zult namelijk minder zin hebben om te veel voedsel te eten.

Daarnaast gebruik je de pillen om de effecten van een vetrijke maaltijd te verminderen. Dit doe je door voordat je vetrijk gaat eten 2 capsules Vaud Break in te nemen.

Dankzij deze dieetpillen zul je het afvallen makkelijker vol kunnen houden.
Zijn afslankpillen een wondermiddel voor snel afvallen?

Niemand kan toveren, ook de fabrikanten van afslankpillen niet. Een afslankpil een wondermiddel noemen gaat dan ook een beetje ver.

Dat vermeldt trouwens iedere fabrikant keurig in de bijsluiter en/of op de website. Voor fabrikanten is dit een wettelijke verplichting.

Afslankpillen kunnen je ondersteunen bij het afvallen. Het werkt hoe dan ook niet om elke dag grote hoeveelheden chips of chocola te eten, een afslankpil in te nemen en te denken dat je dan gaat afvallen.

De combinatie van diverse factoren zorgt voor het meeste effect.

Het beste resultaat boek je door goed op je eten te letten en het liefst regelmatig te sporten. Dan kan je denken aan een cardio apparaat voor vetverlies.

De meeste pillenkuren duren een maand of twee. Als je dat met een goed dieet en trainingsschema combineert, zullen de kilo’s eraf vliegen.

Hoe werkt afvallen met pillen?

Afslankpillen kunnen dus een prima ondersteuning zijn als je wilt afvallen.

De afval tabletten hebben verscheidene kenmerken. Die zijn niet voor iedere pil hetzelfde. Houd dus in je achterhoofd dat er niet slechts één werking van afslankpillen is.

Afslankpillen kunnen je metabolisme (stofwisseling) versnellen. Hoe sneller je stofwisseling gaat, hoe eerder je afvalt. Sommige mensen hebben dit van nature, een afslankpil kan hier dus ook bij helpen.

Een ander belangrijk en bovenal handig kenmerk van vermageringspillen is dat het eetlustremmers zijn. Het moeilijkste aan afvallen is omgaan met het hongergevoel.

Voor enkele dagen lukt dit over het algemeen wel. Maar als dit hongergevoel blijft aanhouden, wordt dat stemmetje in je hoofd steeds luider. Afslankpillen zorgen ervoor dat je dit hongergevoel niet krijgt.

Sommige afvalpillen werken vochtafdrijvend. Dit is niet direct de meest fijne manier om af te vallen, omdat je met deze manier vaker naar het toilet moet.

Rampzalig is dit natuurlijk ook niet, maar als je vervelende ervaringen hebt met bijvoorbeeld je stoelgang, kan je beter een andere afslankpil kiezen.

Ook kan langdurig gebruik van vochtafdrijvende middelen negatieve gevolgen voor je gezondheid hebben.

Na hoe lang merk je resultaat?

Dieetpillen gewicht weegschaal

Zoals je al eerder kon lezen, gaat het bij een afslankpil niet om een wondermiddel voor snel afvallen. Dat houdt ook in dat je niet de volgende dag al resultaat ziet.

Sommige fabrikanten beloven dit wel, maar dit kan je beter met een behoorlijke korrel zout nemen.

Als je gezond eet, regelmatig wat beweegt en afslankpillen gebruikt, zie je na enkele weken zeker resultaat. De eerste stapjes in teruggang van je gewicht komen al na enkele dagen.

Het is logisch dat je als je aan het lijnen bent dagelijks resultaten wilt zien.

Ga jezelf niet pesten door iedere dag op de weegschaal te gaan staan. Het is de mentale tik niet waard om een keer te zien dat je twee ons bent aangekomen.

Kies daarom een vast moment om op de weegschaal te staan. Eén of twee keer per week is meer dan voldoende.

Kun je veilig snel afvallen met pillen?

Over het in razend tempo kwijtraken van kilo’s zijn al veel meningen gegeven. En die komen vrijwel allemaal op hetzelfde neer.

De beste manier om af te vallen is door dit geleidelijk te doen. Maar is het dan ook gevaarlijk om snel af te vallen?

Het gaat een beetje ver om afslankpillen gevaarlijk te noemen, een beetje afhankelijk van het middel. Voor legale afslankpillen geldt over het algemeen dat deze niet gevaarlijk zijn. Wel kan je bijwerkingen krijgen.

Zo kan je hartslag omhoog gaan na het gebruik van een dieetpil. Ook kan je bloeddruk stijgen. Verder kan je van sommige pillen hoofdpijn krijgen of misselijk worden. Dit zijn vervelende bijwerkingen, die echter ongevaarlijk zijn.

Gevaarlijk wordt het pas als je je niet aan de gebruikersvoorschriften houdt. Als er staat dat je dagelijks een pil in moet nemen, is het niet slim om er twee of drie achter elkaar in te nemen.

Je valt daar absoluut niet sneller door af en krijgt er alleen maar gezondheidsklachten van.

Welke werkzame stoffen kunnen dieet pillen bevatten?

In afslankpillen zitten vele werkzame stoffen.

Van cafeïne wordt aangenomen dat het kan helpen bij afvallen. Het wetenschappelijke bewijs voor deze theorie is er wel en niet. Cafeïne stimuleert de vetverbranding.

Alleen is het effect dermate klein dat je hier kilo’s mee afvalt. Dit neemt niet weg dat cafeïne een (kleine) bijdrage levert aan afvallen.

In sommige afvalpillen zitten de stoffen chroom en carnitine. Volgens de productomschrijving stimuleren deze stoffen de vetverbranding en bevorderen het verlies van vet. Op dit vlak zijn geen onderzoeken te vinden die deze theorie ondersteunen.

Extracten van groene thee en andere soorten kruidenthee kom je ook veel tegen op de lijstjes met ingrediënten. Deze zouden laxerend werken, mede doordat ze vocht afdrijven.

Die werking is er, en als er wetenschappelijk onderzoek naar gedaan wordt, zal dit worden onderschreven. Het is wel zaak om op te passen met (licht) laxerende middelen.

Echt goed is dit niet voor mensen met een gezonde darmflora. Het gevaar is bovendien dat je darmen hieraan wennen.

Een andere werkzame stof in afslankpillen is Orlistat. Dit remt de werking van enzymen die vet afbreken. Daardoor kan het lichaam de vetten niet vanuit de darm in het bloed opnemen.

Dat heeft weer tot gevolg dat het vet niet als brandstof kan dienen. Het wordt onbruikbaar en verlaat het lichaam met je ontlasting. Wetenschappelijk bewijs voor de werking van Orlistat ontbreekt.

In sommige pillen zit sibutramine, een eetlustremmer.

Een in Engeland uitgevoerd onderzoek door een medisch tijdschrift heeft aangetoond dat mensen die zowel een dieetpil met sibutramine gebruiken als een gezonde levensstijl hebben, meer afvallen dan groepen die deze twee niet combineren.

Pas wel op met dit middel. Volgens de Consumentenbond lijkt sibutramine op amfetamine en is het een gevaarlijk stofje.

Helaas is er nog te weinig wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de werking van dieet pillen.

Wat zijn de sterkste afval pillen?

Afslankpillen dieet

Als je kijkt naar sterke afslankpillen die bovendien legaal zijn, kom je uit bij onder andere PhenQ.

In deze afval pillen zit onder meer ginseng en groene thee. Daardoor krijgt je metabolisme een enorme boost. Ook bevat iedere capsule 300 milligram cafeïne.

Vanwege die dosis wordt het niet aangeraden om deze pillen laat op de avond in te nemen. En als je gevoelig bent voor cafeïne is het eveneens slim om een andere afslankpil te gebruiken.

Maar als je goed tegen deze en de andere bestanddelen kunt, val je mede dankzij deze pil snel af.

Natuurlijk zijn er meer afslankpillen die een bovengemiddeld sterk effect hebben. Daarvoor is vooral het gehalte cafeïne van belang.

Behalve dat dit de vetverbranding bevordert, remt het ook nog je eetlust af. Als je dit combineert met een eetlustremmer, kom je bij de beste afslankpillen uit.

Pillen om af te vallen bij de apotheek

Bij de apotheek kom je in het geval van afvallen vaak uit als je last hebt van overgewicht. Een van de meest voorgeschreven afslankpillen is Orlistat.

Dit middel kan in het begin van het gebruik een heftige reactie in je darmen veroorzaken. Je hebt meer aandrang dan normaal en de ontlasting kan vloeibaar of olieachtig worden.

Een ander middel dat in de apotheek verstrekt wordt is Liraglutide. Dit verhoogt het gevoel van verzadiging. Je hebt minder dat bekende en soms vervloekte gevoel van honger en lekkere trek. Logisch en positief gevolg: je neemt minder voedsel in, waardoor je afvalt.

In een apotheek kan je ook afslankpillen kopen zonder dat je overgewicht hebt. Er wordt daar vaak goed begrepen dat je een hulpmiddel wilt om wat kilootjes te verliezen.

Het aanbod bij een online apotheek is vaak een stukje uitgebreider.

Pas op voor illegale afslankpillen

Als je online op zoek gaat naar afslankpillen, is het zaak je bijzonder goed in te lezen.

Bot gezegd: er is een hoop troep te koop op internet. Laat je niet gek maken door mooie praatjes op dubieuze websites. Zoals je hiervoor al kon lezen, er bestaat geen paardenmiddel om af te vallen.

Los van het feit dat het zonde van het geld is, zijn illegale afslankpillen ongezond en zelfs gevaarlijk. Alle stoffen die in afslankpillen zitten, moeten beoordeeld worden door daarvoor bevoegde instanties.

Middelen die gevaarlijk zijn, mogen niet worden verkocht.

Een van de meest bekende stoffen in illegale afslankpillen is efedrine. Dit verhoogt je bloeddruk en versnelt je hartslag.

Efedrine was populair op het gebied van afvallen omdat het de verbranding bevordert. Inmiddels behoren pillen met efedrine tot de illegale afslankpillen.

Artsen waarschuwen dat efedrine niet gebruikt mag worden in combinatie met cafeïne. Bovendien zorgt efedrine volgens onderzoekers voor een verhoogd risico op een beroerte of een hartaanval.

Zo zijn er meer stoffen die gevaarlijk zijn. Clenbuterol stimuleert de groei van spiermassa en bevordert gewichtsverlies. Het middel beschadigt je hartspier.

Leuk weetje, alleen niet voor de hoofdrolspeler in deze, wielrenner Alberto Contador moest een Tourzege inleveren door het gebruik van clenbuterol.

Iomax Pillen kopen

Op de (digitale) zwarte markt kan je vrij makkelijk Iomax pillen kopen. Iomax wordt gebruikt om af te vallen of om extra energie te krijgen.

Na onderzoek door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu is het verboden en daarom een in Nederland illegaal product.

Iomax bevat namelijk amfetamine, een zeer verslavend stofje. De bijwerkingen zijn hartkloppingen, pijn op de borst, misselijkheid en hoofdpijn. Ook je gedrag kan door het gebruik van Iomax pillen veranderen.

Als je op zoek gaat naar afvalpillen die werken, kies dan voor een bekende webshop of ga naar de apotheek. Je kunt ook naar drogisterijen gaan. Zo verkopen ook Etos en Kruidvat afslankpillen.

Dan ben je 100 procent zeker dat het om legale producten gaat die niet gevaarlijk zijn voor je gezondheid. Uiteraard moet je je wel aan de geadviseerde dosering houden.

Beste afslankpillen volgens de Consumentenbond

Afslankpillen hebben hetzelfde probleem als andere pillen. De werking wordt door velen ernstig in twijfel getrokken.

Critici zeggen dat het onmogelijk is dat een pil zo’n sterke werking heeft dat je er door afvalt. Daarom zijn er instanties zoals de Consumentenbond om onderzoek te doen.

De Consumentenbond is kritisch op het gebruik van afslankpillen, en zegt dat je het meeste (en gezondst) afvalt door goed te eten en voldoende te bewegen.

Toch geeft de Consumentenbond aan dat je tot enkele kilo’s kunt verliezen door dieet pillen die werken.

De beste afslankpillen volgens de Consumentenbond zijn pillen die eetlust remmen. Volgens de bond heb je weinig aan pillen die vocht afdrijven.

Stimulantia hebben dan weer vervelende bijwerkingen en herverdelers (waarbij spieren meer opnemen en het vetweefsel juist minder) zijn niet bij mensen getest.

Naast eetlustremmers zijn ook opnameblokkers een goede keuze, hoewel de Consumentenbond nooit reclame voor afslankpillen zou maken.

De test aankoop van de Belgische Consumentenbond is overigens helemaal niet te spreken over vermageringspillen. De conclusie na een analyse van 66 afslankpillen was hard, maar duidelijk. ‘Een grote show van afzetterij en misleiding’.

Dat is wel wat overdreven. Er zitten stoffen in dieet pillen voor afvallen die echt werken en als je op een snelle manier af wilt vallen, helpen de meeste pillen je daar zeker bij.

Zorg voor een combinatie van gezond en regelmatig eten, bewegen en de afslankpillen, en je gaat zeker effect merken.

Veelgestelde vragen

Welke pillen werken echt om af te vallen?

Afslankpillen met een sterke formule van werkzame stoffen verminderen je honger en stimuleren je stofwisseling. Deze pillen helpen je dus écht met afvallen. De beste bekijk je hier.

Bestaan er gevaarlijke afval pillen?

Ja, helaas zijn er een hoop gevaarlijke en verboden afslankpillen in omloop. Doe je aankoop dus altijd bij een erkende (web)winkel en kies bij voorkeur voor één van deze pillen.

Kun je plaatselijk buikvet verliezen met pillen?

Het is in geen enkel geval mogelijk om plaatselijk vet te verbranden. Je hebt zelf geen invloed op waar je jouw vetmassa als eerst verliest. Voor het verbranden van buikvet gelden dus dezelfde regels als afvallen in het algemeen.


Plaats een reactie